Fullmånemøte i åsen

Onsdag 28. november er månen full, og vi arrangerer vårt tradisjonelle fullmånemøte i Trollvannsstua.

Journalist, forfatter og grefsenboer Dag Kullerud vil kåsere om Hans Nielsen Hauge – mannen som vekket Norge.

Dag Kullerud har opplyst at han vil ta for seg Hauges betydning for utviklingen av samfunnet: Gjennom sin religiøse virksomhet utfordret han geistligheten og dermed en viktig del av eneveldets embetsstand. Han var radikal i sin tenkning, som var formet av et likeverdssyn. Samtidig var han en opplysningsmann og en industribygger. Han bygde flere papirfabrikker, utviklet jordbruket og kjøpte handelssteder som han fikk vanlige bønder til å overta.

Tidspunkt: kl. 19.00.
Adgang kr 80,– .
Det blir servert kaffe og trollsnurr.

Dette innlegget ble publisert i Nyheter. Bokmerk permalenken.

Det er stengt for kommentarer.