Årsmøtet 5. mars 2019

Årsmøtet 2018 i Historielaget Grefsen-Kjelsås-Nydalen ble avholdt 5. mars i Menighetshuset i Glads vei. Møtet ble ledet med stø hånd av Tore Faller. Alle tok gjenvalg av sine verv.

1 – Kopi (7)

1 – Kopi (6)

Begge foto: Steinar Ågren Helgesen

Kasserer Astrid Voksø fortalte om solid økonomi i Historielaget.

1 – Kopi (5)

Foto Steinar Ågren Helgesen

«Garderobefossilene» underholdt før Kulturvernprisen for 2018 ble delt ut:

Nina Omland delte ut prisen til Asbjørg Birgitte Hammer

1 – Kopi (8)

Foto: Steinar Ågren Helgsen

En glad Asbjørg Hammer. Og siden Garderobefossilene var hyret inn for å underholde på årsmøtet var det mulig å overraske prisvinneren.

1 – Kopi (2)

Foto: Johs Bjørndal

-og hun fikk æren av å begynne på jubileumskaken:

1 – Kopi (4)Foto:Stein Øberg

Hold av lørdag 26. oktober og kom på ‘Svettern’ for å være med på markering av de første 40 årene.

1 – Kopi (3)

Foto: Steinar Ågren Helgesen

Til fots til Roma

Årsmøtet ble gjennomført i fred og fordragelighet, med bare enstemmige gjenvalg. Og det ble avsluttet med at Øivind Østang fortalte og viste bilder fra sin pilgrimsvandring fra Grefsen til Roma i 2015. Turen tok fem måneder og bød på møter med mange interessante steder, mennesker og ikke minst kirker. Leggmusklene kranglet litt i starten, noe som medførte at Danmark stort sett ble tilbakelagt på sykkelsetet, men etter hvert gikk det bedre og bare støvlene ble helt utslitt. Mange interesserte spørsmål etterpå tydet på at Østang traff forsamlingen hjemme.

1 – Kopi

Foto: Johs Bjørndal

Øivind Østang fortalte at han sammen med kompiser fra Grefsen har fortsatt å vandre videre sørover etter 2015, men bare en uke i slengen.