VI TRENGER BILDER!

«VI TRENGER BILDER – Anne Margrethe HENTER og avfotografere. Du får det tilbake. 

 5.gym   klasse 4b     lilleberg

Har DU gamle fotoalbum, bilder, postkort, lysbilder fra området vårt? Hva er gammelt – før 1970, – eller også nyere bilder om det er fra et arrangement eller andre ting som vi vil kalle «historiske» om 100 år. Eks.: Skal det bygges nytt hus i haven, er det gamle huset trolig «historisk». 17.mai på Stadion, siste Vidarløp, sangkoret har jubileum, butikken før nedleggelse/ombygning, lærer ved kateteret eller på tur, aketur, bandykamp, trær, trikkene…..osv. 

Ring 916 90 492 eller send e-post: Grimsvang@gmail.com så tar jeg kontakt.

Takk til de som har gitt oss bilder og informasjoner/rettelser.»

Dette innlegget ble publisert i Nyheter. Bokmerk permalenken.

Det er stengt for kommentarer.