Årsmøte torsdag 16.03.2017

Historielagets årsmøte

Hvem får Historielagets kulturvernpris for 2016? Dette får du svar på torsdag 16. mars på Historielagets årsmøte kl. 19.00 Dette finner sted på Menighetssenteret, Glads vei 47.

Det blir også vanlige årsmøtesaker som gjennomgang av regnskap og årsrapport.

Etter årsmøtesakene vil Sverre Thorstensen og Heidi Anita Brathagen presentere et program med kjente og kjære Oslo-viser, som flettes sammen med små historier om bakgrunnen for at de oppsto. Hvordan var det på gamle Enerhaugen? Hvordan var livet langs Akerselva? Og hvor stor stas var det egentlig da de første bananbåtene begynte å komme til Norge etter krigen?

Bevertning. Det blir også salg av bøker: Nord i Aker og kulTUR, en turguide for området vårt. Medlemskap i Historielaget kan tegnes på møtet. Gratis inngang. Alle er velkommen, både medlemmer og andre interesserte.