Bli med Historielaget på tur

Turguide-2-192x300Onsdag 24. august kl 18.00 på Disen gård.

Dørene åpnes kl 17.45 på Disen gård Kolderupsvei 23 for de som vil ta et titt inn. Alle kan bli med Hilstorielaget på rusletur i lokalmiljøet. Vi følger i hovedsak en av rusleturene fra den nye guide-boka, kulTUR. Turen går ned Fagerliveien hvor flere hus er blitt omregulert til bevaring etter eierenes eget ønske, krysser grensen mellom Østre og Vestre Aker, stopper opp ved Velhuset og gjør en stopp utenfor Kapellveien nr 15A hvor det er lagt ned minnesteiner i fortauet for familien Feldmann som bodde der inntil de ble arrestert og derpt under krigen.   FeldmannI Grefsenveien passerer vi flere hus som nylig er oppført på byantikvarens gule liste før vi krysser Storokrysset og får en fersk status om kommuneplanen og utviklingen i området. Vi avslutter med å få en omvisning på Lillo gård.Lillo Gård Det blir mange stopp underveis der Historielagets guider forteller om det vi ser og utfyller det som står i kulTUR-guiden. Møt opp og bli kjent med lokalmiljøet.

Gratis og ingen påmelding.