Bilde for dagen

17. mai på Grefsen skole i 1982. Rektor Strand står på talestolen og Birger Sandberg holder fanen til strykeorkesteret. Både på Grefsen skole og Kjelsås skole har det fra starten av vært tradisjon å feire 17. mai med barnetog, flaggheising og taler for dagen tidlig om morgenen, og med leker og spill på skoleplassen om ettermiddagen.

Grefsen skole er nå under fullstendig ombygging og forventes klar til å ta imot elever høsten 2014. 17. mai-feiringen foregår i år ved de midlertidige skolelokalene ved Engebråten.

Dette er dessverre det eneste bildet vi har i vår bildebase av 17. mai-feiring på Grefsen skole. (Heller ikke fra Kjelsås finnes det mer enn ett bilde i vår base.) Hvis noen har bilder fra den gamle skolen, og spesielt fra 17. maiarrangementene, setter vi pris på å få kopiere dem til vår bildebase. Men heldigvis var Historielaget ute i tide til å få tatt en del bilder av det gamle skoleanlegget før rivingen begynte.

Dette innlegget ble publisert i Nyheter. Bokmerk permalenken.

Det er stengt for kommentarer.