Ludvig Mathias Lindeman på Midtodden

Søndag 9. september blir det holdt en konsert rundt de gamle tuftene etter gården Midtodden på østsiden av Maridalsvannet i forbindelse med 200-årsjubileet for komponisten Ludvig Mathias Lindeman. Lindeman var en ivrig folkevisesamler, og hentet mange sanger og viser i Nordmarka og Maridalen. Musikeren Jørn Simen Øverli har plukket ut en del sanger fra dette materialet som han fremfører sammen med Stian Carstensen, Frode Haltli og Øyonn Groven Myhren. Maridalens Venner og Historielaget Grefsen – Kjelsås – Nydalen er medarrangører for konserten.

Jørn Simen Øverli forteller om Lindemans samlervirksomhet i Maridalen i På Jakt og Vakt nr. 3, 2012. (Kommer uke 36.)

Tidspunktet for konserten er kl. 18.00. (Ikke kl. 13.00 som det stod i en tidligere melding her på hjemmesiden.)

Midtodden ligger en snau kilometers gange fra trikkens endestasjon på Kjelsås. Gå Midtoddveien og følg turstien videre.

Pris kr 150/100. Ta med sitteunderlag eller campingstol!

Dette innlegget ble publisert i Nyheter. Bokmerk permalenken.

Det er stengt for kommentarer.