Månedlig arkiv: mai 2015

Gå gratis med På Jakt og Vakt!

Det åpnes nå for at Historielagets medlemmer kan få gratis adgang, ikke bare til premieren, men også til  de øvrige forestillingene av Smått og stort langs elva. For å gjøre det enklere for billettselgerne å identifisere medlemmene, anbefales det at man har med … Les videre

Publisert i Nyheter | Kommentarer er skrudd av for Gå gratis med På Jakt og Vakt!

Vandreteater langs «ælva»

Vi minner om vandreteaterforestillingene med Akerselva kultur- og teaterlag. Premieren 10. juni er gratis for Historielagets medlemmer. Medlemskap kan tegnes ved fremmøtet. Eller bruk mobilen og send GKN til 2160. Klikk på bildet:

Publisert i Nyheter | Kommentarer er skrudd av for Vandreteater langs «ælva»

Referat fra dagsturen til Nedre Romerike

Lørdag 9. mai hadde Historielaget en dagstur til Nedre Romerike med besøk bl.a. på lensemuseet ved Fetsund og oppgangssaga i Sagelva ved Strømmen. Se referat fra turen.

Publisert i Nyheter | Kommentarer er skrudd av for Referat fra dagsturen til Nedre Romerike

Historielagets arrangementer 2015

Vi har oppdater listen over arrangementer for resten av året. Du finner listen her.

Publisert i Nyheter | Kommentarer er skrudd av for Historielagets arrangementer 2015

Månedens bilde for mai

Mai er tid for våronn. Vi fant dette bildet fra Kjelsås som ikke er så gammelt som man kanskje skulle tro. Du kan se bildet her.

Publisert i Nyheter | Kommentarer er skrudd av for Månedens bilde for mai

Bekransning av minnesmerket over falne

I dag, 8. mai, la Historielaget ned en krans ved minnesmerket over falne på Disen. Se bilder her.

Publisert i Nyheter | Kommentarer er skrudd av for Bekransning av minnesmerket over falne