Månedlig arkiv: mars 2014

Tore Faller ny leder i Historielaget

Tore Faller ble valgt til ny leder av Historielaget Grefsen – Kjelsås – Nydalen på årsmøtet 20. mars. Harald Koht gikk av etter tre år som leder. Tore Faller bor i Solemskogen. Hanna Geiran gikk av som styremedlem. Som nytt … Les videre

Publisert i Nyheter | Kommentarer er skrudd av for Tore Faller ny leder i Historielaget

Eidsvollsturen er fulltegnet!

Turen til Eidsvoll og Gamle Hvam 10. mai er nå fulltegnet. 46 er påmeldt til turen og 4 står på venteliste.

Publisert i Nyheter | Kommentarer er skrudd av for Eidsvollsturen er fulltegnet!

Grunnlovsjubileet på Bymuseet

Bymuseet har en serie arrangementer utover våren i forbindelse med grunnlovsjubileet. Først ut er et foredrag om Christiania – Norges reelle sentrum i 1814 ved historiker Bård Frydenlund, søndag 9. mars kl. 14. Se fullstendig program her.

Publisert i Nyheter | Kommentarer er skrudd av for Grunnlovsjubileet på Bymuseet

Bli med til Eidsvollsbygningen og Gamle Hvam

10. mai arrangerer Historielaget utflukt til Eidsvoldsbygningen og Gamle Hvam. Mer informasjon om program, påmelding etc. her.

Publisert i Nyheter | Kommentarer er skrudd av for Bli med til Eidsvollsbygningen og Gamle Hvam

Historielagets årsmøte 2014

Husk Historielagets årsmøte i Menighetssenteret, Glads vei 47, torsdag 20. mars kl. 1900. Se dagsorden og program her.

Publisert i Nyheter | Kommentarer er skrudd av for Historielagets årsmøte 2014

Hva er et skiftefjøs? Se Månedens bilde!

Familien Reierstad drev skiftefjøs på Nedre Grefsen gård. Se Månedens bilde her.

Publisert i Nyheter | Kommentarer er skrudd av for Hva er et skiftefjøs? Se Månedens bilde!