Historielaget på Facebook

Historielaget Grefsen – Kjelsås – Nydalen har, som det første historielaget i Oslo-området, fått sin Facebook-side. Siden skal ikke være en konkurrent, men et supplement til På Jakt og Vakt og til Historielagets hjemmeside. Primært er den tenkt som en føler ut mot yngre generasjoner og innflyttere i distriktet, men vi håper også å komme i tettere og mer «interaktiv» kontakt med våre medlemmer.

Alle med tilgang til Internett kan åpne siden og lese det som står der, men det er bare de som er registrert som Facebook-brukere som kan legge ut kommentarer, stille spørsmål osv., og få full utnyttelse av Historielagets Facebook-side. Kanskje dette er en anledning til å bli Facebook-bruker?

Du finner Historielagets Facebook-side her.

Dette innlegget ble publisert i Nyheter. Bokmerk permalenken.

Det er stengt for kommentarer.