9. september er det konsert på Midtodden

Husmannsplassen Midtodden på slutten av 1940-tallet. I dag står bare tuftene igjen.

Det er musikerne Jørn Simen Øverli, Stian Carstensen, Frode Haltli og Øyonn Groven Myhren som holder konsert på Midtodden ved Maridalsvannet i anledning 200-årsjubileet for Ludvig Mathias Lindemans fødsel. 
Jørn Simen Øverli har i mange år samlet sanger og viser fra Nordmarka og Krokskogen. En del av disse visene er nedskrevet av Lindeman på hans vandringer i dette området i 1860-årene, og Midtodden var et av stedene han var innom.
 Jørn Simen Øverli forteller om dette i På Jakt og Vakt nr. 3 2012 som kommer i begynnelsen av september. Maridalens Venner og Historielaget Grefsen-Kjelsås-Nydalen er støttespillere for dette arrangementet.

Midtodden ligger en snau kilometers gange fra trikkens endestasjon på Kjelsås.

Konserten er kl. 18.00.
Pris: kr 150/100. Ta med sitteunderlag eller campingstol!

Dette innlegget ble publisert i Nyheter. Bokmerk permalenken.

Det er stengt for kommentarer.