‘Forelska i Frysja’

forelska i Frysja

Hei Grefsen Kjelsås Nydalen Historielag

Som dere kanskje er kjent med, skal Akerselva Kultur- og Teaterlag spille utendørs  vandreteater på Frysja.

Vi ha kalt det «Forelska i Frysja» og gleder oss til forestillinger 8.-11. mai 2019.  Kulturvernprisen til Ivar og meg

i fjor inspirerte til å legge årets forestilling til nettopp Frysja, en viktig del av bydelen vår.  Her kommer vi til å fortelle om slaget ved Sagadammen, historien om Brekkesaga, Mustad fabrikker, kunstnersenteret, Tandberg, Norsk Teknisk museum.  Takket være bl.a. tips fra dere om personer og litteratur, har manusgruppa funnet fram til mye relevant stoff, og så dikter vi litt, og vips – så blir det teater!

Vi håper mange av historielagets medlemmer vil finne anledning til å se forestillingen.

Se vedlagte plakat. ( I tillegg kan sies at vi tilbyr familierabatt kr 400,- som blir trykket på neste versjon av plakaten).  Det vil også bli spilt en førpremiere som dere kan komme på: tirsdag 7. mai kl 19 – og da til halv pris.

Akerselva Kultur- og Teaterlag

Tove S. Christiansen, leder