Referat – Tur til Holmenkollanlegget (2011)

10. september 2011

Referat skrevet av Finn Geiran

«I vakkert sensommervær tok 25 historielagsmedlemmer det nye skianlegget i øyesyn, først med en rask tur ned i lia til Midstuebakken. Denne delen av anlegget er ikke helt ferdig ennå. Fremdeles gjenstår det å bygge 4 – 5 hoppbakker i forskjellig størrelse, som skal sikre rekrutteringen. I mellomtiden lot vi oss imponere av noen eldre herrer som tydeligvis ikke ville gi slipp på ungdommen, og som benyttet den plastbelagte, store bakken til å vise oss og hverandre gamle kunster. Deretter tilbake til selve stadionanlegget der det smalt friskt fra skiskyttere som forbereder sesongen. Det er hyggelig å konstatere at anlegget er i bruk også sommerstid.»

Fullstendig referat finner du her.

Dette innlegget ble publisert i Nyheter. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar