Samtaler på Sandermosen stasjon

Knut Walle i «Samtalen».

Fra Tore Haagensen på Sandermosen har vi via Finn Geiran fått invitasjon til teaterforestilling på Sandermosen stasjon. Forestillingen Samtalen er skrevet av Christel Aas, og har Knut Walle i hovedrollen. Første forestilling er i dag, torsdag 6. 12. kl. 18.04, og neste er løsrdag 8.12. kl. 16.04:

Hei Finn Geiran i Historielaget Grefsen – Kjelsås – Nydalen.

Mange konflikter og utrolig mye GLEDE! … slik har jeg og Stiftelsen holdt på,
langsomt videre, sville for sville og jeg opplever for tiden stadig positiv tilbakemelding,
nå også fra Jernbanen! (NSB/JBV m.fl.)

TUSEN TAKK for støtten du og dere har gitt og
Stiftelsen kulturPUNKTET Sandermosen stasjon
v/ Stassjonsmester’n beklager dårlig oppfølging og mye rot,
men altså/også gleder han seg over mye orden og mange aktiviteter og:

NÅ er det Teater
og jeg lurer på om noen fra Historielaget har vært her/eller har lyst til å komme?

Det er i morgen [torsdag 6.12.] kl 18.04 og lørdag [8.12.] kl 16.04 altså ved togankomst.

Håper du har det bra og jeg inviterer gjerne hele historielaget på en ektraforestilling i januar?
OI, det var en god idé som kom akkurat nå!

Hører jeg fra deg og dere og lurer på om dere får inf herfra og det ville vært hyggelig med en prat. Vi burde jo absolutt få til noe felles.

Vennlig hilsen Tore på Sandermosen stasjon.
Se www.sandermosen-stasjon.no og/eller spesielt om teaterstykket www.knutwalle.no