Månedlig arkiv: mars 2017

Årsmøtets høydepunkt: Kongens fortjenestemedalje til Finn Geiran

Byantikvar Janne Wilberg delte ut medalje og diplom til Finn Geiran   Etter utdelingen ble det kakefest på hele årsmøtet.

Publisert i Nyheter | Kommentarer er skrudd av for Årsmøtets høydepunkt: Kongens fortjenestemedalje til Finn Geiran

Avtroppende redaksjon i På Jakt og Vakt

Takk til Finn Geiran, Øyvin Rannem, Tor Langset og Asbjørg Hammer som gir seg i redaksjonen. De fikk blomster på årsmøte. Øyvin fikk også Historielagets krystallvase for 10 års tjeneste.

Publisert i Nyheter | Kommentarer er skrudd av for Avtroppende redaksjon i På Jakt og Vakt

Kulturvernprisen 2016

Aksjonsgruppa Nei til ødeleggelse av nedre Grefsen Benedicte Bull og Haavard Nordlie mottok Kulturvernprisen 2016 som ble delt ut på Historielagets årsmøte 16.03.2017.

Publisert i Nyheter | Kommentarer er skrudd av for Kulturvernprisen 2016

Mars: Ski-mote fra 1927

Ruth (f. Meinert-Andersen) og Bjarne Johnsen sammen med ukjent på skitur på Maridalsvannet i den tids skiklær.

Publisert i Nyheter | Kommentarer er skrudd av for Mars: Ski-mote fra 1927