Månedlig arkiv: mars 2015

«Den gule liste» på Historielagets årsmøte

Etter Historielagets årsmøte 19. mars, fortalte byantikvar i Oslo, Janne Wilberg, om «Den gule liste». Den inneholder bygninger og andre menneskeskapte objekter i Oslo, som har byantikvarens spesielle oppmerksomhet. Se referat fra foredraget her.

Publisert i Nyheter | Kommentarer er skrudd av for «Den gule liste» på Historielagets årsmøte

Vellykket markering av kirkejubileet

Onsdag 4. mars ble Grefsen kirkes 75-årsjubileum markert i Menighetssenteret. Det ble en «Husker du-kveld» med fullt hus. Les referatet her.

Publisert i Nyheter | Kommentarer er skrudd av for Vellykket markering av kirkejubileet

Månedens bilde for mars

Månedens bilde for mars viser barn som koser seg i vårsola. Hvem disse barne er, finner du her.

Publisert i Nyheter | Kommentarer er skrudd av for Månedens bilde for mars

Historielagets årsmøte 2015

Historielagets 35. årsmøte holdes på Menighetssenteret, Glads vei 47, torsdag 19. mars kl. 1900. Årsmøtet blir etterfulgt av utdeling av kulturvernprisen for 2014. Byantikvar Janne Wilberg vil så presentere revidert utgave av Gul liste fra 2014 med spesiell vekt på … Les videre

Publisert i Nyheter | Kommentarer er skrudd av for Historielagets årsmøte 2015

Grefsen kirke er 75 år

Grefsen kirke ble innviet 3. mars 1940. Historielaget vil markere jubileet med  et program i Menighetssenteret, Glads vei 47, onsdag 4. mars kl. 19.00. Mer her.

Publisert i Nyheter | Kommentarer er skrudd av for Grefsen kirke er 75 år